Jan Torenbosch Bokaal seizoen 2010 - 2011

Barry ten Voorde winnaar "Jan Torenbosch Bokaal" seizoen 2010-2011
   

De 9e Jan Torenbosch bokaal werd dit seizoen uitgereikt door de voorzitters Jan Geerlings en Alof Boxem. Door de ziekte van trainer Gerrie Boer hebben dit seizoen de elftalleiders een keuze gemaakt. Arjan en Rudi kwamen tot de volgende uitslag.

Eindstand Jan Torenbosch bokaal.
1 Barry ten Voorde
2 Bas Kamst
3 Mark Rabbers   

De zondagafdeling van s.v. Twedo heeft zondag 26-juni het seizoen 2010 / 2011 afgesloten.
De selectie is het hele weekend op Texel geweest om zo de degradatie weg te spoelen.  Dit is deels gelukt, de mannen waren zondag om ongeveer 15.00 uur terug en hebben alles klaar gezet voor het laatste feestje van het seizoen.
De thuis gebleven spelers vrouwen en alle Twedo supporters waren uitgenodigd om dit gezamenlijk te doen. Het geheel werd opgevrolijkt door Cor Wolters en dit was, zoals gewoonlijk, super voor elkaar.
 
Voorzitter Alof Boxem heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om afscheid te nemen van enkele mensen die zich de laatste jaren hebben ingezet voor Twedo en nu of iets anders gaan doen of stoppen. Ook was er een bedankje aan enkele spelers en enkele oud spelers. Natuurlijk werd er nog even terug gekeken naar het afgelopen seizoen en hierbij het ziek worden van Trainer, Gerrie Boer.
 
Hierna was de beurt aan de Club van 100 om de Jan Torenbosch bokaal uit te reiken. Voorzitter Jan Geerling had dit keer de eer om dit te doen.
Ondanks degradatie moeten dit soort tradities natuurlijk gewoon doorgaan al was de vreugde van de winnaar niet zo uitbundig als bij een kampioenschap.
De 9de winnaar van de J.T. Bokaal is Barry ten Voorde geworden.
Deze terechte winnaar had de trofee ook al gewonnen in het seizoen 2002 / 2003.
 
Twedo is klaar met dit seizoen en de mannen staan te trappelen om te beginnen aan het nieuwe seizoen. De selectie is versterkt met enkele A-junioren daarnaast komen er enkele talentvolle spelers bij.
De nieuwe trainer, Geert Aalderink, begint de training op 02 augustus a.s.

Aanvullende gegevens