Jan Torenbosch Bokaal seizoen 2011 - 2012.

Mark Rabber winnaar "Jan Torenbosch bokaal"

Voor het 10e seizoen werd er gestreden om de Jan Torenbosch bokaal.

Het seizoen 2011-2012 zit er weer op voor s.v. Twedo en de eindstand van de J.T. Bokaal  kon opgemaakt worden. De uitreiking vond zaterdag 26 mei plaats op de feestelijke afsluitingsavond van het voetbal seizoen.

 

 

Vooraf speelden Oud-Twedo spelers tegen de ONZE kampioenen van de vierde klasse D. Deze wedstrijd werd georganiseerd door de Zondag commissie.  

Oud Twedo verloor de wedstrijd met  15 -7 maar in de derde helft werd de score recht getrokken.

 

Er waren veel toeschouwers gekomen om nog een keer te genieten van deze “Lucky Twedo” spelers 

Na de wedstrijd werd de avond geopend door algeheel voorzitter Loek Carabain. 

Hij bedankte iedereen maar vooral alle vrijwilligers voor hun inzet en gaf de microfoon over aan Alof Boxem ( Voorzitter van de Zondag).

Alof nam afscheid van de personen die om wat voor redenen dan ook weggaan bij de Club. Alle vertrekkende leden ontvingen een bos bloemen en een klein Twedo presentje.

 

Dan de uitreiking van de “Jan Torenbosch Bokaal”. 

 

 

 


Trainer Geert Aalderink  nam het woord en kwam meteen met een verrassing. Geen derde plaats.

Alle spelers op één na hadden een tweede plaats verdiend.

Deze ene persoon en dus de winnaar werd Mark Rabbers. Onder luid applaus mocht hij de “Jan Torenbosch Bokaal” in ontvangst nemen.

Naast de eer en trofee was er voor Mark een cheque welke werd aangeboden door “Stichting de Club van 100” en ‘Sport-Inn”.

 

Wie dacht dat het feest nu echt kon beginnen kwam bedrogen uit.

Er kwam nog een verrassing, de spelers hadden een prachtige ( motor) trofee laten maken en aanvoerder Bas Kamst kwam vertellen wat de bedoeling was.

De trofee was bedoeld als "De olie in de motor" en de selectie wilde deze trofee geven aan de beste leider ooit van s.v. Twedo ( Bas: zonder andere leiders tekort te doen )

Deze niet aangekondigde aktie was zelfs voor Jack even teveel en ontroerd nam hij de trofee aan.  Prachtig en dik verdiend waarbij menig traantje werd weggepinkt.

Aanvullende gegevens