Bestuurssamenstelling.

Bestuur van Stichting de Club van 100.

Voor:Jan Geerlings,Jan Kiewiet en Fokke van der Zwaag.

Achter:Edwin Guit, Peter Jager en André Mulder.


 

De laatst jaren is de samenstelling van het bestuur een enkele keer gewijzigd. Hieronder een overzicht van de wijzigingen.

 

Eind 2018

Hans Scholten heeft te kennen gegeven om zijn bestuursfunctie eind 2018 te beëindigen. Hans blijft de komende tijd nog wel beschikbaar voor het verrichten hand en span diensten indien nodig.  

 

Eind 2016.

Wim Berendsen heeft eind 2016 zijn werkzaamheden voor de Club van 100 beëindigd. Wim is vele jaren als bestuurslid zeer actief geweest en zijn inzet wordt zeer gewaardeerd.

Wim Bedankt.

Jan Kiewiet neemt Wim zijn plaatst in.

 

Eind 2013.

Mettinus Doldersum het bestuur van “Stichting de Club van 100” te kennen gegeven dat hij na het seizoen 2013-2014 zijn werkzaamheden voor “Stichting de Club van 100” beëindigt. Uiteraard respecteren wij zijn besluit maar betreuren het wel. Mettinus,  ruim 18 jaar bestuurslid, heeft veel betekend voor de club van 100. Mede door zijn enthousiasme en meer dan 100% inzet is “Stichting de Club van 100” geworden wat het nu is. Het bestuur van “Stichting de Club van 100” bedankt Mettinus voor alles wat hij gedaan heeft en het tijdig inlichten van zijn besluit. Hierdoor hadden we ruim de tijd om een vervanger te zoeken en de werkzaamheden over te dragen.

 

Mettinus BEDANKT.

Edwin Guit gaat de open gevallen plaats in het bestuur opvullen. Edwin, jarenlang actief als voetballer bij s.v. Twedo  en zich nu vooral inzet voor de jeugd van s.v. Twedo, is voor velen geen onbekende binnen onze voetbal club. Met zijn opgedane kennis en ervaring binnen s.v. Twedo is hij een zeer waardevol voor onze stichting.

 

Edwin, van harte welkom

 

Aanvullende gegevens